BoostRoyal dominerer LoL ELO Boost-scenen i 2017

I regnskabsåret 2017 rapporteres BoostRoyal at sælge mere end 50% af alle League of Legends-forstærkninger i segmentet. Disse data kommer ikke som en overraskelse for mange, da virksomheden kom tæt på dette nummer i den sidste konkurrencedygtige sæson i 2016. Konstante forbedringer af kundeoplevelsen og velpositioneret marketing hjælper virksomheden med at nå nye kunder, mens dens kundecentriske tilgang hjælper dem med at holde eksisterende LoL boost-brugere tilfredse. Ved at have både eksisterende og nye markedsmuligheder godt dækket i en stigende hastighed har markedsundersøgere positive forventninger til det markedsledende LoL ELO Boost-selskab. Blandt virksomhedens kundecentriske missionerklæring sammenlignede markedsundersøgere også BoostRoyal med andre LoL-boosting-udbydere og kom til en konklusion om, at virksomheden er langt foran konkurrencen med hensyn til kvaliteten af ​​dens høje sort LoL ELO boost-tjenester.

BoostRoyal-embedsmænd reagerede på anmeldelsen, som med deres ord ”kom som en glæde”. ”Vores hovedmål var ikke at blive markedsledere på ELO boost-markedet, men at yde en legitim og professionel service som en løsning for League-spillere i nød. Selve spillet er allerede meget vanskeligt på højere niveauer (platin og diamantniveauer), og vi ønskede ikke at gøre det mere kompliceret for vores kunder. Fra starten ønskede vi bare at skabe en løsning for de spillere, som vi perfektionerede over tid ved at fokusere på kundernes behov. Gennemgangen af ​​vores LoL-boosting-service kom som en glæde, og vi er glade for, at vi kan betjene så mange glade klienter. I fremtiden fortsætter vi med at forbedre vores LoL ELO boost-tilbud med det samme mål at skabe så mange tilfredse kunder som muligt ”.

Det er altid en fornøjelse at læse om en succesrig virksomhed med en voksende base af glade kunder. Hvis du kender en League of Legends-spiller, der ville være interesseret i en så udviklet og professionel service, er du velkommen til at henvise til BoostRoyal, et veletableret navn og markedsledende firma inden for LoL ELO boost-segmentet.