Boost Blog Del ౧

Hej allesammen! Det er min ære at være en del af BoosRoyals blogaktivitet. Til at begynde med var jeg en afslappet League of Legends-spiller år tilbage fra nu. Jeg lærte om spillet gennem en af ​​mine venner i gymnasiet. Han inviterede mig til at lege med ham om eftermiddagen eller weekender. 'Det er et gratis spil, det er værd at prøve', sagde jeg til mig selv. Når jeg ser tilbage nu, tror jeg, vi var klassiske noobs, men som ikke var det, når første gang spillede spillet. Alligevel skulle det første vigtige punkt i denne gennemgang være, hvordan jeg besluttede at købe et ELO-boost til mig selv. Da den første sæson af League of Legends gik, fik vi alle idéen om, hvordan spillet skulle spilles korrekt. Det var den efterfølgende sæson af spillet, da vi prøvede rangerede spil for første gang. Da vi gjorde nogle fremskridt gennem den rangerede sæson, så jeg, at jeg ikke vil være i stand til at afslutte, hvor jeg projicerede mig, da sæsonen var ved at være slut. Jeg var i sølv III, men jeg ville virkelig ende i guld for at få alle belønningerne. Dette var det punkt, da jeg huskede, at nogen nævnte ELO boost. Jeg vidste ikke, hvad det er, og hvordan ville det arbejde, så jeg google ELO boost. Dette var første gang, jeg besøgte et ELO boost-websted. Naturligvis fra de mange sider, der dukkede op efter Google-søgningen, var den første, der fangede mit øje BoostRoyal på grund af dets coole navn. Webstedets lette struktur gjorde det nemt at forstå alle de vigtige detaljer i ELO boost. Jeg læste alle de oplysninger, jeg kunne finde indtil bunden af ​​hovedsiden. Webstedet gjorde det klart, at jeg kunne vælge mellem to typer ELO boost. Den første var en betaling pr. Gevinst-tjeneste, den anden er division-boost, som gør det muligt at øge din LoL-konto til en bestemt rangordnet afdeling af dit ønske, som jeg havde lært af dens beskrivelse. Jeg tøvede ikke meget fra det tidspunkt, jeg havde det klare mål i mit sind. Jeg ville være i guldafdeling inden sæsonens afslutning. For at slette de sidste spørgsmål, som jeg stadig havde i tankerne, tjekede jeg F.A.Q-menuen for svar. Jeg fandt det, jeg ledte efter, så jeg fortsætter med at starte mit køb. Der er en serie billeder, der viser processen med at købe. Med dem var det let at komme igennem hele processen. Da jeg ikke havde en PayPal-konto, brugte jeg mit kreditkort til at betale for ELO-boostet, men stadig gik processen gennem PayPal, hvilket gjorde købet helt sikkert. Jeg afsluttede mit køb og boom, hvor jeg var. Min ELO boost var lige startet!