Bliv en ELO-forstærker del II

Først havde jeg brug for noget grundlæggende arbejde for at få nogle erfaringer, jeg kunne skriv i min ansøgningsformular. (Der er et ansøgningsbrev, som enhver booster er nødt til at skrive for at ansøge om et ELO boost-job på et officielt ELO boost site) Mine første job var for mine venner i League of Legends. Nogle af dem havde lav ELO, så jeg tilbød mine tjenester til en rigtig billig pris for at øve. For at være ærlig i starten havde jeg nogle vanskeligheder. Det så ikke godt ud, da jeg begyndte at arbejde på en konto, men i stedet for at vinde begyndte jeg at miste nogle spil, kan du forestille dig. Årsagen til, at dette skete for mig, er, at jeg har været det spiller i de øverste lag i så lang tid, at jeg glemte, hvordan spillet fungerer når du har et hold fuld af noobs, forladere og giftige spillere. Det tog ikke længe da jeg indså, at dette virkelig er et ELO helvede, som jeg glemte længe siden på det tidspunkt. Alligevel kom jeg snart tilbage til min klassiske spillestil. Jeg begyndte at leg med de overdrevne mestere og valgte ikke de nervøse. I en sædvanligt spil blev jeg fodret i den første periode af spillet. Fra det tidspunkt er jeg stadig måtte passe. I et 5v5 ELO helvede-spil er det let at tabe et allerede vundet spil især når du har en leaver en giftig spiller, der kun bruger sit tastatur til kursus i chatten og en feeder. Nøglen var at blive fodret og holde fokus på vind spillet. Jeg blev snart erfaren af ​​dette. Da jeg gjorde virkelig gode fremskridt på min vens konti følte jeg, at det var tid til at begynde at lede efter en job hos en rigtig ELO boost-virksomhed. Jeg skrev et ærligt ansøgningsbrev med min tidligere oplevelser med spillet. Da der ikke er nogen skriftlige eksempler online Jeg brugte min egen kreativitet til at skabe et brev, der skiller sig ud fra de andre. Som det Det viste sig senere, at jeg havde succes med det. Jeg sendte mit brev til mange forskellige virksomheder. Snart kom et af disse virksomheder tilbage til mig, og de tilbød mig en placer derinde ELO boot squad. For at gøre min plads officiel måtte jeg prøve job for dem. Jeg kan huske de nøjagtige ordredetaljer. Mit job var at øge en konto fra platin I til diamant IV, da klienten sidder fast i platin for en mens han vendte sig mod os for at hjælpe ham. Jeg var virkelig nervøs for det fordi jeg ikke har boostet nogen til det høje før, platin var det maksimale som jeg gjorde før, og jeg var også nervøs, fordi det var mit prøvejob. Heldigvis gik det hele godt. Jeg tabte kun 2 spil og nåede meget til diamant hurtig. Jeg fik jobbet, og jeg var officielt i systemet med ELO-boostere, hvor jeg kunne låse ordrer, som siden modtager. Nu har jeg utallige afsluttet ordrer bag min ryg. Jeg er glad for, at det skete på denne måde, fordi jeg kan spille min yndlingsspil, mens jeg tjener penge, hvilket er en absolut god ting for mig. Jeg er glad for at arbejde hos BoostRoyal og være i den øverste cirkel af boosters.