Bedste spillere i Valorant

Da der nu er en vis konkurrence i Valorant, udgivet af Riot, vi ser nu, som nogle af de bedste spillere er over hele verden.

Når rangeret tilstand kom ud, var det ikke noget, men en fuld succes. Spillere ivrigt begyndte at spille for at vise deres færdigheder. Plus, det muligt for dem at konkurrere med andre. Da der er en objektiv måling til at bestemme rang, er det lettere at se, hvordan de bedste spillere i Valorant er. Selvfølgelig har du også fået en række turneringer, der sker hele tiden. Det giver også en klar indikation af de mest dygtige spillere.

Tenz

Tenz er en tidligere CS: GO-afspiller, og han var først til at nå Valorant (nu kaldet Radiant) rang i USA. Han er en populær Twitch streamer og har mere end 90 tusinde tilhængere. Derfor nyheder hurtigt spredt, at han havde nået den øverste rang før nogen andre, sammen med hans Agenter Sage og Jett.

Selvfølgelig, han konkurrerede med andre tidligt i den lukkede beta spil for at nå det højere rang. Men han er en fremragende spiller, og vi kan ikke vente med at se, hvad han gør i fremtiden.

ShahZaM

ShahZaM var også en CS: GO-afspiller og skiftede til Valorant tidligt. Han har vist en masse ydeevne. Hans midler er primært Sage, Forstyrrelse, og Jett. Denne spiller har også en stærk forståelse af de evner og bruge hver enkelt effektivt. Han er en del af Sentinel hold, så vi er sikker på han vil være på mange arrangementer.

Hiko

Hiko var dybt ind i CS: GO spil for mere end 10 år. Han foretrækker solo websted leg, lurer, og kobling skuespil. Han spiller ekstremt godt under pres. Faktisk kan han lave en kobling 1V4 leg, som ingen nogensinde ser derfor kommer. Denne spiller har en tendens til at bruge Agent Overtrædelse en masse, og han er en af ​​de bedste spillere i Valorant lige nu.

Elige

Elige spiller CS: GO med Team Liquid. Konsekvent har han placeret på toppen af ​​enhver turnering, hvor han træder ind. Hans seneste konkurrence var for Valorant på T1 Nerd Street Gamers Inviter. Her viste han betydelige færdigheder hele hver kamp. Selv om hans hold, Team Brax, kom ind på andenpladsen, er han set på som MVP til denne begivenhed. Han spiller altid Agent Misligholdelse, og han viser konsekvent de bedste Valorant færdigheder.

Selvfølgelig, det er bare en liste over alle de bedste spillere i Valorant. Dette spil lettede og bliver meget populær. Med praksis, kan du være en af ​​de bedste og rost for det.

Her kan du tjekke vores tager på, hvad de bedste våben er: https://www.boostroyal.com/ blog / best-våben-in-Valorant