Bedste Våben i Værdsættelse

Er du fan af det første-persons spil, Valorant? Hvis du er, du ved, hvor vigtigt at have den rigtige våben er, når det kommer til at få erfaring og forløber gennem rækkerne. Afhængigt af dit budget, de muligheder for at finde det bedste våben i spillet er uendelige. For at hjælpe Valorant gamer, uanset dine evner og rang, vi deler de bedste våben at have i Valorant, samt hvad man skal overveje, når picking et våben.

Hvis du foretrækker en snigangreb, Operator, snigskytterifler, er det bedste våben for dig. Det tilbyder langtrækkende skydning og præcision. Hvis du er ny til Valorant kan Sniper Rifle være en smule ude af din liga, da det går for 4.500 point. Det kræver nogle færdigheder og viden til at maksimere fordelene ved operatøren. Spillere, der vælger at gå med operatøren skal være opmærksom på, at den ikke gør godt med kort- eller tæt-range skud. Hvem vil have gavn af dette våben? Operatøren anbefales til dem i de højere rækker, såsom Valorant, Immortal, eller Diamond.

Ny på Valorant? The Ghost pistol ville være en passende våben til starter afspilleren. Det er ikke kun ideel til ethvert budget, men de er nemme at ilden så godt. The Ghost er en fremragende pistol for de korte og mid-range skud. Den ene undergang Ghost er, at når du gør flere skud i træk, de nøjagtighed mindskes indtil du stopper og derefter et nyt fokus.

Leder du efter en pistol, der gør efterfølgende billeder? Overvej stormgevær, Vandal. Dette er Valorant pendant til AK-47. Den Vandal er en af ​​de få våben på Valorant der er udstyret med en rekyl-system. Hvis du ikke har perfekt mål, måske du er i midten af ​​rækken - det er et passende våben. Hvorfor? Du behøver ikke at have præcis mål at bruge Vandal.

Når man ser for et våben til brug på Valorant, overveje, hvilken type spiller og karakter du er. Er du en snigskytte? Er du forsvaret? Eller måske du foretrækker at være helt tæt på? Uanset hvilken præference-afspiller, er der en vifte af våben at vælge imellem i Valorant. Den ene ting at overveje, er dine evner, præferencer og stil. Da Valorant er et hold spil, anbefales plukke et våben, der vil gavne din gruppes mission og dynamik. De sidste ting, du ønsker er alle tæt-range kanoner og ingen snigskytter eller rifler.