Bedste TFT Kompositioner Du bør prøve

Patches kommer og går, og med det, ideelle hold kompositioner i TFT skifte til en meta du måske ikke være bekendt med. Den nuværende plaster er 10,15, så det er vigtigt at bemærke, hvilket hold kompositioner er levedygtige. Husk, levedygtig hold comps net dig sejren og vinde er meget sjovere end at miste.

Pr Patch 10,15, Astro Snigskytter er en sikker satsning for høj tier som Jarvan s nerfs tillade den centrale gruppe af Caitlyn, Nautilus, Ashe, Gnar, Jhin, Teemo, Wukong, og Lulu til excel mere i den aktuelle meta. Jhin og Teemo supplerer hinanden ganske pænt, så udnytter angreb og magi skader elementer kan hjælpe med at holde din itemization proces ganske enkel, især i de tidlige spil.

En stor ting at bemærke involverer Astro Snigskytter er, at itemization er mere fleksibel med dette hold i forhold til andre hold comps. Som et resultat, kan du prøve counterbuilding eller eksperimentere lidt mere for din komfort zone (og forhåbentlig finde vindende resultater). Specifikke level-ups varierer afhængigt af din situation, så du skal kunne tilpasses.

En anden populær og succesfuldt team sammensætning gør nogle bølger i den konkurrenceprægede scene er Bang Piloter holdet sammensætning. Shaco, Annie, Rumble, boblevand, Gangplank, Karma, Cassiopeia, og Viktor udgør holdet, og det udmærker når både Shaco og Annie har deres varer online. Ligklædet i Stilhed er en stor post at overveje med dette team, som er Quicksilver og Trap Claw på super mech.

Shaco kan håndtere fjende bærer, mens super mech er placeret med den vigtigste kraft af fjenden holdet sammensætning. Dodge poster og tankiness kan gøre dette hold irriterende til ansigt, især da det straffer din modstanders misplays mere end en masse andre hold, dermed en stærk anbefaling at prøve dette. Du kan prøve at eksperimentere med andre mech-enheder i tilfælde af patches skiftende ideelle itemization eller hvis der er direkte nerfs til de tegn, der er anført.

Hvis du leder efter et team comp der er unkillable, derefter The Wall er et godt hold sammensætning at afprøve i TFT. Holdet består af Cassiopeia (der langsomt dræber fjenden hold), Nautilus, Jayce, Wukong, Mordekaiser, Leona, Poppy, og Soraka. Med en blå buff på Cassiopeia, du har brug for at investere kraftigt i at få hende til at gøre det vigtigste skade for holdet, da dit hold er stærkt fokuseret på defensive spiller.

Defensivt-orienterede hold som The Wall kan stærkt straffe visse offensive hold, fokus på angreb skader. Tidlig spil skaden er nøglen, så prøv at få et forspring på en slags for at være den truende mur, der ikke vil smuldre under din modstanders tung handling. Naturligvis hvis du ikke udnytter Cassiopeia ordentligt, dette hold vil ikke fungere ideelt, så et andet hold sammensætning kan være mere gavnligt for dig, hvis du fortsætter med at kæmpe med en mere defensiv playstyle.

Disse hold kompositioner har store win satser og endda top 4 resultater i den konkurrencemæssige scene og er fleksible nok til at være levedygtig i fremtidige patches. Ud over alt andet, du behøver at have kendskab til din fjendes hold comp og hvad de er ved at opbygge, som du ikke bare kan smække disse hold hvert spil uden at vide hvorfor de arbejder. Alligevel disse hold er stadig nybegynder-venlige og stor på højt niveau play.