Bedste LoL Champion for begyndere

Ked af at anføre det indlysende, men League of Legends er massiv. Ligesom, MASSIVE. Der er over 130 spilbare legender for dig at vælge imellem, og endnu flere genstande og udstyr til at tilpasse bygger, playstyles og statistik til den måde, du kan lide dem.

Den ekspansive natur giver lidt af et problem for nyere spillere, der forsøger at komme ind i spillet. LoL er en af ​​de mindre tilgængelige eSports titler derude, og det er på grund af dels denne vanskelighed ved at udvælge og læring tegn.

Der er dog en mester, der er specielt designet af Riot koryfæer til at hjælpe nybegyndere integrere i League of Legends verden nemmere, med en evne kit, der giver nem adgang, og en playstyle der er meget mere at samle op og gå end andre mestre.

Garen

Garen er et godt tilgængelig mester for dem, der søger at dyppe tæerne i League of Legends farvande. Han er fået nogle alvorlige naturligt defensive evner, såvel som en evne, der giver ham bonus forsvar og en passiv, der tillader ham at regen sundhed hurtigere end normalt.

Han har også har nogle ordentlige offensive kapaciteter, selv om, især hvis du spec ham ud for det, og sat i en lidt øvelse med hans evner. Denne balance mellem angreb og forsvar er hvad der gør Garen sådan en gå-til anbefaling for nyere spillere.

Hans Q er afgørende strejke. Når du bruger dette, er Garen vil bare give fjenden foran dig en massiv whack med sit sværd. Angrebet gør anstændige skade, men endnu vigtigere, det tavshed også dem hit, hvilket betyder, at de ikke kan trylleformularer eller bruge evner i et par sekunder, hvilket giver dig en massiv fordel. Det fjerner også eventuelle forsinker at Garen er berørt af, hastighedsoverskridelser ham op, hvis det bliver nødvendigt.

Mod er hans W evne. Når aktiv, Garen gevinster magi, modstå og rustning hver gang han dræber en enhed. Denne buff svarer til omkring 600 guld værd af defensive elementer, hvilket gør det utrolig værdifuldt. Det reducerer indkommende skader og gør det muligt for Garen at blive oppe på slagmarken meget længere end normalt.

Hans E evne er dom. Dette er en AOE evne, der er anvendelig til duellere eller til at udslette store grupper af håndlangere hurtigt. Det er et spin angreb, så Garen spinder i cirkler flere gange med sit sværd, hovedsagelig ved at blive en rigtig stor, og virkelig skarp, Beyblade.

Demacian Justice er Garen R evne. Denne ultimative er, hvad der er kendt som en eksekvere. Det betyder, at den er beregnet til at slutte slagsmål med ét slag i stedet for at behandle en stor hovedparten af ​​skader. Til dette formål evnen involverer Garen droppe en massiv sværd på hans mål. Sværdet er mere skade mere sundhed mangler fjenden, hvilket er det, der gør det til en eksekvere evne.

Alt dette lagt sammen giver spillerne mulighed for at afhente Garen forholdsvis let og kun har brug for en lille smule øvelse at få nogle reelle værdi ud af sin kit. Så hvis du er i markedet for din første LoL mester, overveje at give ham et spin. Få det? Årsag hans E evne er et spin? Glem det.