Bedste Agenter i Værdsættelse

Søger du at komme i gang med Valorant? Noget du måske ønsker at overveje, når forbereder sig på at leg er den type agent du vil have. Forskellige agenter har forskellige evner, der kan gavne den type gameplay du eller dit hold har. For nybegynder Valorant spiller, overveje følgende anbefalede agenter for din gameplay.

Hver enhed af fem spillere kan drage fordel af en, der kan genoplive dem. Hvis dette er en rolle, du søger at tage på, overveje Sage, hvis evne til at regenerere kan forbedre deres oplevelse. Sage kan hjælpe allierede powerup, men hun kan også tilkalde en mur, der beskytter mod fjender.

For den spiller, der kan lide at spille aggressivt eller rettere, der ønsker at dominere, overveje Misligholdelse. Misligholdelse er en agent, der kan forårsage jordskælv, for ikke at nævne, at imødegå hans angreb er ganske vanskelig på grund af hans evner. Hvad er en ulempe at Misligholdelse styrke? Hans magt kan undertiden overmande den af ​​hans holdkammerater, så hvis du eller dine holdkammerater tænker på brud, skal du vide, hvad du får ind på!

Hvis du foretrækker den mere subtile og strategisk tilgang, overveje Cypher. Denne Valorant agent sted fælder overalt, der forsinker modstanderen. Cypher er et middel, der spiller mere af en støttende rolle end førende et team. Cypher er en stor middel til at have på et hold, som han kan lure bag fjendens linjer og lave et overraskelsesangreb. En af de ting, der gør Cypher en stor Valorant agent er, at når du har styr på og forstået bomberne han bruger, kan du strategisk placere dem bag fjendens linjer for optimal skader.

Raze er et Valorant agent, der er en go-getter, som deres offensive færdigheder er uforlignelige til andre. Hun har indgående kendskab til indviklede våben, for ikke at nævne, at hun har en raketkaster, som kan forårsage rigeligt skade med et simpelt træk i aftrækkeren. En ekstra fordel at have Raze som agent er hendes granater, der gør distraktioner og offensive angreb på fjenden.

Hvis du foretrækker en agent, der har smidighed og mobilitet, overveje Jett. Hendes fysiske attributter betyder hun kan klatre svært tilgængelige områder og manøvre ind svært at komme til vinkler. På en måde, hendes evne til at bevæge sig hurtigt gør hende en hård mål til hit.

Hvilket middel til at plukke i Valorant er aldrig virkelig konstant. Det kan ændre sig hurtigt baseret på spillets udvikling, så hold dig ajour med de agenter, der gør Valorant spillet for at spille.