At vælge den rigtige liga af legender Playstyle til dig

League of Legends er et simpelt spil med en massiv læringskurve. Med over 130 mestre er det umuligt at mestre dem alle. Det er vigtigt ikke at prøve at lære dem alle og i stedet fokusere på at mestre to mestre.

Ideelt set bør du mestre to mestre med forskellige playstyle. Dette giver dig ikke kun en backup-mulighed, hvis din primære mester allerede er i brug, men det giver dig også mulighed for at ændre din playstyle for bedre at kunne tjene dit hold.

En og én rolle

Der er tre primære roller på én rolle i League of Legends. Disse er tanken, duelisten og varierede. Hver af disse roller tilbyder helt forskellige legetøj og leverer forskellige tjenester til teamet.

Tanke fungerer som en skadesvamp og tvinger alle fjender til at målrette dem. Tanken kan påtage sig flere fjender på én gang på grund af deres enorme mængder rustning og helbred. Mens deres skaderesultat typisk er lavt, kan det at tage en velspilt tank ned tage to eller endda tre fjendtlige mestre.

Duelist er League's nærkamp DPS-rolle. Disse mestre har højere rustning end rangeret med DPS, men mindre tak til tanken. De fungerer som en mellemliggende rolle, i stand til at absorbere skader og håndtere den ud igen.

Rangerede mestre er primært skadehandlere. Når en passende DPS-mester på passende måde spilles, kan løsne store mængder skade på fjenden, men de kan ikke tage meget skade. En fjendtlig mester kan let overvinde en rangeret mester, hvis de kan lukke kløften mellem dem.

Roller i mellemgrunden

League tilbyder også roller for spillere, der ønsker en mere afbalanceret mester. Disse roller fungerer lige så godt i solospil og holdspil.

Mordere kan skabe en sneboldfordel takket være deres høje mobilitet og sprængskader. Det kan være vanskeligt at holde op med en snigmorder, og de kan let bruges til at lokke dig ind i en fælde.

Kontrolmagasiner er et fremragende valg til at nedbringe minions. Selvom de også kan være nyttige mod fjendtlige mestre, klarer de sig bedst mod grupper af minions takket være deres AOE, virkningsområde, angreb. Disse angreb gør mindre skade på enkeltmål, men når de bruges korrekt, kan de bruges til at sende store grupper af fjender hurtigt.

Roamers er store forstærkende mestere. Dette er takket være deres evner, der giver dem mulighed for hurtigt at krydse kortet. En roamer kan være den første, der ankommer, når du opfordrer til sikkerhedskopiering. Hvis du primært ønsker at være en forstærker, er dette rollen for dig.

Heavy Hitters

ADC-klasserne er de hårdeste i spillet, men ligesom DPS varierede, er de sårbare over for angreb. Disse inkluderer Hyper-Carriers, lane bullies og utility klasser. Hver af disse kan håndtere store mængder skade, men de fungerer generelt bedst som en del af et team.

Nogle mestre i disse klasser kan også være ret kedelige i begyndelsen af ​​en kamp. Når du planlægger og forbedrer din karakter, giver de dog mulighed for mere brugerinteraktion.

Konklusion

At bestemme din playstyle i League of Legends bestemmer ikke kun din rolle på holdet, men også hvilke mestre du spiller som. Prøv hver af de forskellige positioner, indtil du finder de to, du har mest glæde af, og master derefter en mester for hver.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now