At blive ELO-forstærker del I

I denne artikel vil en ELO-booster dele sin rejse fra en almindelig League of Legends-spiller til en professionel høj ELO-spiller, der arbejder som han spiller spillet. En ven anbefalede spillet for mig for et par år siden. Alt det jeg husker, at jeg blev afhængig af spillet øjeblikkeligt. Jeg ramte niveau 30 hurtigt med mine venner, og i slutningen af ​​sæsonen så vi Fnatic vinde Dreamhack, der ændrede den måde, vi spiller for evigt. Fra det tidspunkt startede jeg spiller rangordnede spil. Følger taktik fra Dreamhack og ser på fordele ved spillet Jeg befandt mig snart i de øverste afdelinger af spillet. Vi spillede normalt rangordnede holdkampe den gang, hvilket gjorde det nemt for os at arbejde på vores teamwork, som vi kopierede fra de bedste hold dengang. Da nogle af mine stoppede spiller spillet eller rangordnede hold rekrutterede nogle nye medlemmer, men det var aldrig det det samme igen. Da holdet faldt fra hinanden, var det dengang, da jeg alvorligt startede spiller solo rangerede spil. Til at begynde med syntes jeg det var svært at spille på det samme niveau som jeg gjorde før med mit team. Nogle vil sige, at dette er normalt siden det er altid lettere at spille i et hold. På den anden side, når du starter en solo spil får du stadig et hold. Nøglen for mig til at give min bedste ydelse var lærer at håndtere mit team i solokø-spil. Mens du spiller rangeret med venner det var naturligt at få forbindelse med mine kammerater på en behagelig måde. I solo kø, det er en helt ny historie. På grund af toksiciteten hos spilleren i lavere divisioner min soloklassificerede karriere startede som en vittighed. Det indså jeg snart der er næppe noget, jeg kan gøre for at hjælpe mit hold med at vinde kampene når det kommer til kommunikation. Efter mange forsøg og fiaskoer var dette punkt, da jeg begyndte at arbejde på min ensomme ulvspil. Det er en almindelig kendsgerning at ELO-boostere deler vanen at kun stole på sig selv. Og det var det nøglen til min succes i solo rankede spil. Siden det tidspunkt tog det mig en en halv sæson for at se mig selv i udfordreren. Det var en lang rejse, men det var det værd. Da jeg mestrede spillet, og jeg har boet i de øverste lag i et stykke tid besluttede jeg at spille spillet for penge. Som professionel i en LCS-hold Jeg havde ingen chance. Så jeg besluttede at gøre det, jeg gør bedst, ELO boosting.