LoL Boost

LoL Boost

Account leveling

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
-
+
-
+
Checkout
Total amount
Loading..
Estimeret færdiggørelsestid 4-6 dage
Vores funktioner
Hvorfor vælge BoostRoyal?
Være offline
Være offline
Ingen af dine venner vil se boosteren, der spiller på din konto.
VPN-kryptering
VPN-kryptering
Din konto forbliver sikker med vores avancerede VPN-system.
Sporing af ordrer
Sporing af ordrer
Følg din ordre effektivt og ubesværet gennem kundeområdet.
Gratis ekstra muligheder
Gratis ekstra muligheder
Brugerdefinerede roller og champions, VPN og offlinetilstand er standard.
Belønninger for loyalitet
Belønninger for loyalitet
Få betydelige rabatter, cashback-belønninger på alle ordrer og gratis LoL-konti.
24/7 live support
24/7 live support
Stol på vores professionelle supportteam 24/7.
Hvordan man køber?
En ubesværet opgraderingsproces.
Vælg din foretrukne tjeneste
Først skal du vælge dit spil og metode til rangering. Der er forskellige måder at nå dit ønskede mål på. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Du kan altid tale med os på live chat, hvis du har brug for hjælp.
Gratis yderligere tilpasninger.
Intuitiv og ligetil købsproces.
Kom i gang
1- Vælg tjeneste
Vælg og tilpas den ønskede service.
2- Gennemfør betaling
Vælg din foretrukne betalingsmetode.
3- Opgradering
Følg din bestilling og live chat med din booster.
Vores fællesskab
Powered by reviewsio

Level boosting: Kort sagt

I season 8 så har Riot endelig åbnet op for højere levels end level 30 i LoL. Det nye åbnede level indeks giver endelig en god måde for spillere at vise hvor mange kræfter de har lagt i deres LoL accounts. At nå spektakulære højder i forhold til leveling tager en utrolig mængde af tid for brugeren. Level boosting fra BoostRoyal er en ny innovativ tjeneste, som fokuserer på League spillere som gerne vil komme i højere level med hjælp fra en booster. Princippet i level boosting er at opnå det ønskede level krævet af kunden, inden for det kortest mulige tidsrum. For at opnå ekstraordinære resultater i dit level, så vil vores kvalificerede boostere spille på brugerens account med det mål at få XP og så level up i løbet af denne proces.

Fordele ved det nye grænseløse level system

Med den længe ventede opgradering fra Riot, så har dedikerede LoL spillere endelig fået et nyt reward system, som kan belønne spillerne for den tid de har brugt på at spille spillet. Noget andet som det nye level system i spillet giver, er mere motivation for LoL spillerne. Fra nu af, så vil spillere som konkurrerer med hinanden ikke bare være i stand til at sammenligne deres ELO men også deres account level. En anden spændende funktion i det nye reward system er at spillere kan få nye og spændende rewards når de stiger i level ved af at spille normal eller ranked games.

Boost din LoL account

Ved at købe level boosting fra BoostRoyal, så kan League spillere få belønningerne fra at stige level på den hurtigste måde. Hvis du har planer om at konkurrere med andre spillere om at nå højere og højere levels, så er brug af level boosting den mest komfortable måde at gøre dette på. Da prisen er konkurrencedygtig og på grund af den enestående præstation af vores vores boostere, så giver BoostRoyal en exceptionel level boosting oplevelse. Sammenlignet med andre alternativer fra andre firmaer, så er det klart at se for en fremtidig deltager i denne service, fordelene og eksklusiviteten som BoostRoyal tilbyder. Nyd denne nye tjeneste fra BoostRoyal, det eneste officielle LoL boost firma med et bredt udvalg af fantastiske LoL relaterede tjenester.