LoL Boost

LoL Boost

Account leveling

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
Checkout
Apply
Total amount
327,4 US$
294,4 US$
27.890
Estimeret færdiggørelsestid 4-6 dage
Our Premium Features
Why choose BoostRoyal?
Appear Offline
None of your friends will see the booster playing on your account.
VPN Encryption
Your account remains safe with our advanced VPN system.
Order Tracking
Track your order efficiently and effortlessly through the client's area.
Free Extra Options
Custom roles and champions, VPN and offline mode, come as a standard.
Loyalty Rewards
Receive significant discounts, cashback rewards on all orders, and free LoL accounts.
24/7 Live Support
Rely on our professional support team 24/7.
Hvordan man køber?
An effortless rank-up process.
Vælg detaljerne for dit køb.
First, select your game and method of ranking up. There are various ways to reach your desired goal. Choose the one which fits most to your needs.

You can always talk to us on live chat if you need help.
Free additional customizations.
Intuitive and straightforward purchase process.
Get started
1- Select Service
Select your preferred account category.
2- Complete Payment
Choose your preferred payment method.
3- Rank-up
Follow your order and live chat with your booster.
Read reviews
Powered by and

Level boosting: Kort sagt

I season 8 så har Riot endelig åbnet op for højere levels end level 30 i LoL. Det nye åbnede level indeks giver endelig en god måde for spillere at vise hvor mange kræfter de har lagt i deres LoL accounts. At nå spektakulære højder i forhold til leveling tager en utrolig mængde af tid for brugeren. Level boosting fra BoostRoyal er en ny innovativ tjeneste, som fokuserer på League spillere som gerne vil komme i højere level med hjælp fra en booster. Princippet i level boosting er at opnå det ønskede level krævet af kunden, inden for det kortest mulige tidsrum. For at opnå ekstraordinære resultater i dit level, så vil vores kvalificerede boostere spille på brugerens account med det mål at få XP og så level up i løbet af denne proces.

Fordele ved det nye grænseløse level system

Med den længe ventede opgradering fra Riot, så har dedikerede LoL spillere endelig fået et nyt reward system, som kan belønne spillerne for den tid de har brugt på at spille spillet. Noget andet som det nye level system i spillet giver, er mere motivation for LoL spillerne. Fra nu af, så vil spillere som konkurrerer med hinanden ikke bare være i stand til at sammenligne deres ELO men også deres account level. En anden spændende funktion i det nye reward system er at spillere kan få nye og spændende rewards når de stiger i level ved af at spille normal eller ranked games.

Boost din LoL account

Ved at købe level boosting fra BoostRoyal, så kan League spillere få belønningerne fra at stige level på den hurtigste måde. Hvis du har planer om at konkurrere med andre spillere om at nå højere og højere levels, så er brug af level boosting den mest komfortable måde at gøre dette på. Da prisen er konkurrencedygtig og på grund af den enestående præstation af vores vores boostere, så giver BoostRoyal en exceptionel level boosting oplevelse. Sammenlignet med andre alternativer fra andre firmaer, så er det klart at se for en fremtidig deltager i denne service, fordelene og eksklusiviteten som BoostRoyal tilbyder. Nyd denne nye tjeneste fra BoostRoyal, det eneste officielle LoL boost firma med et bredt udvalg af fantastiske LoL relaterede tjenester.